Thursday, January 20, 2011

assalamualaikum n greetings..

terhibur. dah lama tak dengar word "POYO". kalau suruh tafsir ayat nie, aku pun tatau pemende maksudnya. dah kenal ayat nie sejak zaman sekolah kot. zaman dulu, aci redah je sebut word yang memang laen terkeluar dari silibus. sampai pening kepala cikgu-cikgu bahasa. hahaha

recently, dapat invitation masuk group 'geng poyo'. hahaha...consists of nisa as organizer, shima, shahirah, lina, farah inani, faraha, farina, fatin, lea and last but not least, ME..^__^..insyaAllah akan bertambah??

it has been ages kot tak jumpa diaorang. except fatin and nisa. itupun sbb fatin wat elective kat PPUM mase summer break die and nisa datang melawat. the rest, dah berbulan-bulan. hatta nak jumpe farina pun setakat masa pi Bandung dulu. ish ish ish...

dan bila pikir-pikir balik, lawak pun ada. celah mana aku boleh tercampak dalam group nie pun tatau. sebab mereka mereka adalah orang yang hebat dan bijak pandai. kalau aku terkial-kial nak jawab soalan add math, depa dengan senangnya jawab macam jawab 1+2..bila speaking, pergh keluar dari mulut senang je..hahahaha...dahle pegang macam-macam jawatan kat sekolah..BWP, LDP, emcee...aku ahli pelajar mengganggur aje..hehehe...macam langit dan bumi...

Indahnya aturan Allah kan? different socio-cultural background dengan perangai yang berbeza, but yet ukhwah itu masih utuh. they are still the same person that I've met 7-8 years ago. in fact, they are much more better as a muslimah.

Alhamdulillah..^___^


1 comment:

Faramidi said...

happy to be chosen by Allah as ur friend =)

such joyful moments kan kat skul dlu =D

tp bab pandai tu, kite plg lemah rr.. hahaha.